Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ma este kezdődik a környék legnagyobb nyári elektronikus fesztiválja a 12. Oáza Beach Parádé

A hagyománnyá vált 2 napos kamocsai megaparty vagyis helyi elektronikus zenei fesztivál idén 12. alkalommal szervezik meg az Oázis kempigben. Erre az eseményre minden éven pár ezer fiatal látogat el hogy együtt szórakozzanak a nyár első napjaiban. Má a fesztivál zenei műfaja is azt sugallja hogy ez a rendezvény fiataloknak van szervezve mivel az elektronikus zenei DJ-k vannak tehát a diszkózene van előnybe hozva amely elsősorban a fiatalok zenei érdeklődését kelti fel. A rendezvényen álltalában magyarországról válogatott legjobb DJ-k lépnek fel. Ez mellett még megmutatkoznak a helyi legjobb DJ-k is ezen a 2 napos bulin/fesztiválon. Ez mellett még egy-egy énekes is felszokott lépni a DJ-k között. Idén ez az énekes Pápai Joci lesz aki Magyarországot képviselte az Euróvízió dalfesztiválon. Az Origo számával vált híressé amely valójában szó szerint lefordítva középpontot jelent és a zeneszámban a romák elnyomásáról énekel. Ezzel is került be az Euróvíziós dalfesztiválba is.

Idén mind a két nap hasonlóan jó programot hoz mivel Pénteken fellép éjféltől Cooky (Music FM/Rádió 1 lemezlovasa) majd utána fél 2-től jön az őrületet hozó KatapultDJ két órás szettjével. A KatapultDJ után pedig helyi DJ-k lépnek színpadra 5 óráig amikor a rendezvény első napja lezárul.

A szombati nap mindig a legjobb műsort tartogatja ezen a rendezvényen. az első fellépő a Purebeat lesz (21:30-tól) aki Magyarország legjobb tech, minimal-house DJ-i közé tartozik. A zenéjére jellemző a dallamosság és a keményebb ritmus. Ellentetben a Droplexel hogy a Droplex a legkeményebb minimal stílust játsza. A Druplex stílusa inkább a Tuc-Tuc zenére megy ki. Éjféltől fellép Pápai Joci euróvíziós énekes fél órás műsorával, köztük biztosan elénekli az Origót is. Ezek után fél 1 körül Való Világban résztvett DJ Seherezádé fog játszani egy és fél órát, két óráig. Két órától jön Magyarország legjobb DJ-je illetve a legjobb zenéket játszó DJ-je Bárány Attila két órás űtős mixével. A Bárány Attila után DJ Mickey és DJ Alexi Érsekújvári DJ-k fejezik be a műsort.

A fesztiválra a belépő árak a következők:

Péntek: 7 euró

Szombat: 8 euró

Kétnapos jegy: 12 euró (ingyenes sátrazási lehetőség)

A napi jegyeket a helyszínen lehet venni. Illetve még ma vagyis pénteken este 6 óráig elővételben a Ticketportal jegyárusító helyeken és a Greeco utazási irodában a sétányon (na korze). Kétnapos jegyet lehet venni talán a helyszínen is de csak ma este, erről a kapuban vagyis a portán kell érdeklődni, hogy tényleg kaphatók e ott a kétnapos jegyek. A rendezvény karszalaggal látogahtató.

A fesztiválra mindkét nap ingyenes fesztivál partybusz közlekedik Érsekújvárból és Gútáról a fesztiválra. A buszjáratokaz az ARRIVA biztosítja be.

A partybuszok menetrendjét itt tudjátok megnézni:

Nové Zámky / Érsekújvár:

Kolárovo / Gúta: (Idén először fog közlekedni autóbusz Gútáról a fesztiválra)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük