JÚNIUSI ÖSSZEGZÉS: Ezeknek a műsoroknak örülhettünk a nyár első hónapjában az előszezonban

Június 2. – Mulatós party az Amfiteátrumban. A rendezvény éjjel egy óráig tartott.Legalább 8 mulatós sztár fellépett a Muzsika TV-ből.

Részlet e rendezvényből, élő közvetítések:

Június 3. – Night Club nyitóbuli – Peter Srámek és DJ Lotters Érsekújvárban. A tavaly Szilveszterkor bezárt Night Club újra kinyitott A fénytechnikát is felújították. Ezek után minden hétvégére terveznek egy bulit ezen a szórakozóhelyen. A Peter Srámek fellépését az NZ-HÍREK facebook oldalán élőben is közvetítettük okostelefon segítségével.

Június 9-én pedig Nyitra városában lépett fel DOD aki egy Egyesült Királyságból származó ismert DJ a Barracuda Music Clubban. Ez a lemezlovas számtalan zenét alkotott és adott ki a Spinnin Records világhírű zenei stúdióban. A club szerint az angol DJ először lép fel szlovákiában. Sajnos felvételeket a buliról nem találtunk.

A DOD DJ hivatalos rajóngói oldaljai és elérhetőségei:

Facebook: https://www.facebook.com/djdod/

Instagram: https://www.instagram.com/dj_dod/

A környék legjobb szabadtéri nyárindító bulija a Hello Summer és a Sunrise Open air.

A Hello Summer eseményen Kamocsán Horváth Tamás énekes lépett fel mint fő fellépő. A rendezvényen elég nagy számban voltak a résztvevők.

Az eseményről készült képgaléria az Oázis Kemping Oldalán visszatekinthető:

A Sunrise Open air-on időjárás viszontagságok (délutáni nagy viharok) miatt kevesen vettek rajta részt. A Sunrise Upen air-on fellépett Szlovákia egyik ismert rock zenekara a Horkyze Slize. Ez még nem volt elég az estére, ez mellett még fellépett Pil-C és Majself két szlovák rapper is.

Az eseményről készült hivatalos fotókat itt lehet megtekinteni:

Ugyanúgy június 10-én a Hello Summer kamocsai buli alatt az érsekújvári Irish Castle Pubban idén másodszor fellépett Bárány Attila is, az utolsó 10 év legjobb zenéit játszotta.. A fotóalbumot itt megtaláljátok az Irish Castle Pub Fb. oldalán.

A komáromiak is örülhettek egy kis zenei adagnak méghozzá DnB stílusban. Ez az esemény nem más volt mint a Basement festival melyet június 16 és 18 között rendeztek meg Komárom történelmi várában.
A fesztivál legjobb fotóit itt találjátok az esemény oldalán:

A hónap zárásra vagyis a nyár előszezonjának a lezárására maradt a Kamocsai kempingben megszervezett Škoda autós találkozó a Felvidéki Magyar Sziget magyar felvidéki rockfesztivál és a Kamocsai 12. Oáza Beach Parade első napja június 30-án. A Beach Paradé főfellépői az első pénteki napon a Cooky (Music FM és a Rádió 1 DJ-je) és az ismert Katapult-DJ volt. A Felvidéki Magyar Sziget rockeseményen pedig legendás magyar rockzenekarok léptek fel köztük a Kalapács, Lord, Hungarica. A Škoda találkozóról nem is kell sokat írnom mivel ez egyértelmű hogy azoknak szól akiknek Škoda autójuk van és szeretnének el menni egy kicsit szórakozni a Vág partra az autóval és egyet autókempingelni. Zenei műsorról nem hallottam hogy valami lett volna az autós találkozón, maximum egy DJ aki zenével szórakoztatott a színpadon hátul.

10. Felvidéki Magyar Sziget:

Škoda találkozó:

12. Oáza Beach Parádé első napja:


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük