Tegnap délután kezdődött a Porciunkula, ma és holnap jön a főprogram!

A három napos vásár és ingyenes zenei fesztivál már tegnap (csütörtökön) elrajtolt az érsekújvári főtéren. A látogatókat a rendezvény sok árus és bűfésorok fesztiválétellel és itallal, hideg sörrel és alkohollal illetve este zenés műsorral, ismert zenei fellépőkkel várja a főtéren. A színpadon látványos fénytechnika van 2 kivetítővel és szuper nagy hangrendszerrel. Pénteken fellépett a Trapéz és két nagyszerű Revival zenekar a Beatles Revival és a Creedence Revival band.A két zenekar elhozta a főtérre a 50s-70s évek legjobb retro slágerjeit.

A pénteki nap a főtéren fellép elsőként a Nešlapeto és az Iný štýl helyi zenekarok majd Celeste Buckingham és a King Shaolin zenekar akik valószínűleg fiatalos angol zenéket fognak majd játszani az összegyűlő közönségnek. Ezek után magyar buli fog következni mivel fellép Csordás Tibi/Fiesta/, Kefír/VT-tech/ és a Retro Macho´s zenekar. A pénteki nap utolsó fellépője az Elán Kontraband

Szombaton az utolsó nap fellép az ismert magyar popzenét játszó Bon Bon együttes, ezek után pedig fellép a Funkiez zenekar aki funky/disco zenét fog játszani. A műsor másik felében fellép a Peter Bič Projektből átalakult Dasa Kostovcik band aki szintén modern angol és szlovák Pop/Rock/Elektronikus zenét fog majd játszani. A műsor utolsó fellépője a Katka Sčevlíková & Friends aki jazz, swing és kávéházi zenét játszik.

Teljes program idő szerint:

https://www.facebook.com/nzhirek/photos/a.474943585936006.1073741826.472340112863020/1377718755658480/?type=3&theater


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük