Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Júliusi rendezvény és fesztivál összefoglaló, erre bulizhattunk a környéken júliusban.

A nyár második hónapja már utánunk van. Nézzük hol milyen esemény, fesztivál volt.

  • Oáza Beach Parádé

A környék egyik legjobb nyári bulijával kezdődött a hónap, amely már hagyományossá vált 12 éven keresztül dübörög a június első vagy második hétvégéje Kamocsán. A fesztiválszerű bulin fellépett Cooky, Purebeat, KatapultDj, Bárány Attila, Dj Seherezádé és a 2017-es euróvíziós dalfesztivál magyarországi döntőse Pápai Joci. A nagy szabadtéri eseményre elég sok fiatal látogatott el.

30.06.2017 :: Beach Parade 2017 @ Oáza Camp Komoča :: Pápai Joci, Cooky, Bárány Attila, DJ Seherezade, KatapultDJ,…

Zveřejnil(a) Oáza Camp Komoča dne Středa 5. července 2017

01.07.2017 :: Beach Parade 2017 @ Oáza Camp Komoča :: Pápai Joci, Cooky, Bárány Attila, DJ Seherezade, KatapultDJ,…

Zveřejnil(a) Oáza Camp Komoča dne Pátek 7. července 2017

A környék EFOTT-ja vagyis legjobb egyetemista és diák fesztiválja. A minőségi zenés műsorok és koncertek mellett szabadegyetemi előadások is vannak a fesztiválon. A fesztiválon fellépett sok magyar ismert zenekar pl. Tankcsapda, Halott Pénz, Superstereo, Csík zenekar,  Arizóna, Aylens Fall, Ismerős Arcok, Hooligans, Jóvilágvan, Ezek után még táncházza, előadásokkal, diszkóval és egyéb kikapcsolódási programokkal várták az érdeklődőket. A fesztiválon volt fesztiválsport is.

Ez mellett a legnagyobb szlovákiai magyar egyetemista és diáktábor és fesztivál a Gombaszögi Nyári Tábor.

A Martfeszt napjai képekben:

Zveřejnil(a) MartFeszt dne Pondělí 24. července 2017

Zveřejnil(a) MartFeszt dne Úterý 25. července 2017

Foto: HajniPócsováArt és Lukács Olívia

Zveřejnil(a) MartFeszt dne Středa 26. července 2017

Zveřejnil(a) MartFeszt dne Neděle 30. července 2017

 

Az egy szabadtéri DnB buli esemény amelyet az Ógyalla melletti Konkoly községben szerveznek meg amely csak pár házból áll. A rendezvényen Drum and Bass lemezlovasok sorakoznak fel általában a környékről, de egy-egy ismertebb DnB lemezlovast is elszoktak hívni az eseményre. A fesztiválon két színpadról játszák a zenéket.

  • Szombat esti láz / Horúčka sobotňajšej noci 

Egynapos buli az érsekújvári strandon. Idén fellépett rajta Mr Busta magyar rapper. A főfellépő mellett Matthias Wolf, DJ Mickey pergették a zenéket. A az eseményen retro party is volt amit DJ Laci játszott.

A pár éve létrejött hagyomány idén is folytatódott ahol külföldi borászoktól kóstolhattunk borokat. A borkóstolás mellett, zászlófelvonás, indító szentmise, folklórműsor, mulatság, koncertek és DJ-s diszkó is várta a résztvevőket. A koncertműsorból néhány fellépő: Deák Bill Gyula, Peter Lipa, Desmod, Gáspár Laci, Caramell, Anyalai Pepes János és cigányzenekara (autentikus cigányzene), Silver Uragan, Polemic, TNT, DJ cseku (retro disco), DJ Szemi (DISCO) and Sipos Brothers, sax show

Képtár:

Ďakujeme, že ste boli s nami aj na 10. ročníku Strekovského vínneho festivalu! Köszönjük, hogy a 10. Kürti Borfesztiválon is velünk voltak!(foto by Katona Réka, Varga Lilla, Horváth Attila )

Zveřejnil(a) STREKOVSKÝ FESTIVAL VÍNA – KÜRTI BORFESZTIVÁL dne Pátek 28. července 2017

  • Whitebeach 2017

Egynapos buli a kamocsai Oázis kempingben melynek az a lényege hogy minden boruljon fehérbe és minden résztvevő ruháján legyen valami fehér részlet. A buli neve ezért Whitebeach. Idén Mario magyar rapper lépett fel a rendezvényen, előtte és utána pedig helyi minőségi DJ-k játszottak zenéket mint pl a Matthias Wolf, Markus Cheten, OXA, Rob Mike and Lelo,DJ Mickey.és Arti meg Gifo.

22.07.2017 :: WHITE BEACH :: KunuMario, RobMike & Lelo, Deejay Mickey DJMCK, Mathias Wolf, Arti & Gifo, Markus Cheten, OXA :: Photo by Martin Bilko Fotograf :: Powered by W CLUB – Nové Zámky

Zveřejnil(a) WHITE BEACH dne Středa 26. července 2017

  • Porciunkula 2017

Érsekújvárban minden éven megrendezik a Porciunkula rendezvényt a főtéren és próbálnak olyam műsort összeállítani hogy mindenkinek tetszen. Ez az összeállítás idén sikerült is nagyrészt mivel a zenei program elég vegyes volt és minden érdeklődő tudott találni magának megfelelő műsort. A rendezvényekből videókat is készítettünk amelyek összeállítását hamarosan láthatjátok az oldalon illetve itt a bejegyzésben.

  • LakeUp KN 2017

A hónap végére is kell valami megfelelő nagy ütős zárás. Ez nem más mint a Lake Up fiataloknak szervezett fesztivál amely a Csallóköz illetve a Nyitrai járás egyik legmenőbb nyári akciója itt a környéken a kamocsai Oáza Beach Paráde után. A fesztiválon első nap Well Hello nagykoncert és Katapult DJ buli ezek lepergése egy Komárno környéki DJ Bagó játszott diszkót.

Zveřejnil(a) Lake UP dne Pondělí 31. července 2017

Szombati nap a Hip-Hop-é és a DJ-ké volt. A Hip-Hop ból a Magyarországi Curtis és Mr Missh illetve a Szlovákiai EGO lépett fel. Fellépett még Horváth Tamás is. Az ismert lemezlovasok közül a Magyarország legjobbjai Newik és bárány Attila játszott mixeket.

Zveřejnil(a) Lake UP dne Pondělí 31. července 2017

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük