Augusztusi összefoglaló, Gastrofest, Benátská Noc és jópár más rendezvény

Szlovákia legnagyobb ételfőző és gasztronómiai fesztiválja.melyet minden éven rendszeresen több ezer vendég, bulizni vágyó fiatal és turista látogatja meg. A nagy főzőversenyt általában a szombati napon tartják melyen a zsűri kiértékeli az ételeket és döntést hoz hogy ki nyeri meg a versenyt. Ez mellett fesztiváljátékokkal, szabadidős programokkal, gyerekprogramokkal, ételekkel és italokkal illetve ismert zenei fellépőkkel meg koncertekkel várják a látogatókat. Szombat este pedig a diszkó rész sem maradhat ki tehát a helyi és komáromi DJ-k szórakoztatják a menő elektronikus zenei slágerekkel a fiatalokat és emellett még egy magyar sztár DJ-t is szokott fellépni 1-2 órás mixével. Idén ez DJ Flower (Voksán Virág) volt. A jövő évi fesztiválon minden bizonnyal Bárány Attila is fellép majd a diszkó rész. Párat azért fellépők közül azért megemlítünk, az ismerteket és jobbakat:

Csütörtön fellépett: Rómeó Vérzik

Pénteki fellépések: Bódi Guszti és Margó, Pécsi Virág Veronika (pop slágerek), Omega Revival,  Katzor Feri, Abba Slovakia, Ed Philips and the Memphis Patrol (Rock n roll buli) Beach stage: DJ cseku

Szombat, Koncert: Jolly és Suzy, Zuzana Smatanová (fő fellépő / headliner) , Republic (fő fellépő / headliner), Atlantic Music (mulatós, retro zenekar)

Szombat DISCO: L-Deejay & DJ Matt, DJ Mickey & DJ Alexi, DJ Flower aka Virág Voksán (fő fellépő – Disco rész)

Skvelí ľudia, super víkend, parádna atmosféra, koncerty v nekonečnom množstve a v neposlednom rade megapiknik na zjedenie 🙂

Zveřejnil(a) Oáza International Gastrofestival dne Úterý 29. srpna 2017

  • Benátska Noc / 2017 augusztus 12.

Már a 70-80s évektől ven ez a hagyományos rendezvény minden augusztusban a hónap első felében az érsekújvári strandon. Eleinte csak egyszerű cigányzenekarok és népi együttesek léptek fel. Ezek után Jöttek a régi beat és rockegyüttesek, majd mostanság 10-15 éve a diszkók és mindenféle modern elektronikus és rockzenekarok. Idén fellépett a szlovákia legjobb DJ-je a DJ EKG és még pár szlovák hip-hop énekes. Ezek mellett még volt habparty is meg retro disco és W Club disco stage is.

photo by : Martin Németh Photography

Zveřejnil(a) Rap4Life (R4L) dne Pondělí 14. srpna 2017

  • Back in the Future / Barrock Kiosk / 2017 augusztus 26.

Az Erneszt bástyán lévő rockterasz egy kisebb helyi együttesekből álló esti rock eseményt szervezett. Három zenekar lépett fel a környékről: Evergrade, Hrdzavý Nóž, Monsoon the Jaguar.

Egy kis videó összefoglaló:

  • OFF ROAD találkozó / 2017 augusztus 25-27.

Az autókedvelőknek is kedveztek. Kamocsán 3-2 év után ismét megszervezték a terepjárós találkozót a kempingben. Szombaton 26-án este 7 felé felvonultak az érsekújvári főtéren.Zenés programból nem volt sok, csak egy DJ játszott este egy egyszerűbb diszkót a résztevőknek.

Videó a főtéri kivonulásról:


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük