HÚSVĚT 2018: Legjobb bulik Érsekújvárban és a környéken

Nem rég volt Karácsony és Szilveszter ami gyorsan végetért, mintha csak egy hete lett volna. Helyette gyorsan megérkeztek a húsvéti ünnepek. A húsvéti ünnep a keresztény világ legnagyobb ünnepének számít amikor a sok problémát és gonoszat elűzzük locsolkodással, korbácsolással vagy épp a hangos mulatozással vagy zenével hogy megtisztuljunk. Meg is írjuk ebben a rövid hírben hogy hová érdemes menni elűzni a rossz szellemeket.

Csemadok húsvéti megaparty:

Első legnagyobb helyszínnél mindjárt meg is állnék mindjárt ami a Csemadok nagy húsvéti bulija lesz több magyar fellépővel. Ezek a fellépők nem lesznek mások mint a Váradi Roma Cafe. Kökény Attila, Notár Mary és Hollósy Adrián. Ez mellett még lesz diszkó party is a rendezvény elején és végén is 2-3 órás amelyet DJ Michael fog keverni a pultján. A rendezvény elején magyar buli lesz a rendezvény végén meg kevert slágerek lesznek nagy valószínűséggel, mindkét diszkórészt DJ Michael fogja majd játszani. A rendezvényen látványos fénytechnika lesz.

Nia Even / Irish Pub

Megyünk a következő helyszínre ami az Irish Castle Pub lesz. Az Irish Pubban fellép Magyarországról fellép Nia Even DJane. Support DJ Andee lesz aki a fellépő előtt és után is játsza majd az ugrálnivalót. Tavalyi húsvéti bulin is egy DJ csaj lépett fel

Kali és Peter Pann hiphop koncert:

Húsvét vasárnap az Irish Pubban egy nagyobb hiphop-rnb koncertra lehet majd ellátogatni. A koncert előtt és után DJ-k szórakoztatják a résztvevőket. (DJ Andee, DJ Johny Bee)

Ez mellett még a Nightclub Prestige is szervez húsvéti bulit.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük