Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tetőzik a vásárlási láz Ádám és Éva napján, az üzletek törvény szerint délig üzemelhetnek, induljunk korán hogy megússzuk a nagy várakozást

Bevásárlókocsik: új Lidl Érsekújvár

Már megszokásból az utóbbi években minden éven sokan szeretik az utolsó pillanatokra hagyni a shoppingolást. Ez megmutatkozik abban hogy a karácsony előtti 1-2 napban illetve Ádám és Éva délelőttjén rengeteg a munkájuk az üzleteseknek, főleg a pénztárban ülőknek. Az üzleteket a törvény szerint délben már csukni kellene és ilyenkor már nem szabadna több bevásárló vendéget fogadni.

A vásárlók is ilyenkor azt szeretnék hogy minél hamarabb megszerezzék a sütéshez használ dolgokat és a karácsonyi ajándéknak valók utolsó darabjait. A karácsonyi shoppingőrület még a fekete pénteknél is nagyobb nálunk. Ez nem csak az üzletben dolgozókra hanem a közlekedésre is jól kihet mivel sokan a nagybevásárlásokat gépjárművel teszik meg. 

Ezért ha kocsival szeretnénk bevásárolni menni akkor induljunk el hamarabb hogy győzzük le a forgalmi akadályokat és a nagyobb dugókat időben. Sok üzlet ilyenkor még rátetőzik hogy odavonzza a vásárolni vágyókat  nagy kedvezményekkel (50%-80%) egyes dolgokra ilyenek álltalában a ruhásboltokra, elektros üzletekre és egyéb háztartási boltokra vonatkozik. Ha tapasztaljuk hogy a kelleténél nagyobb a forgalom a főutakon akkor induljunk el gyalog vagy esetleg kerékpárral ha egy közelebbi üzlettel van dolgunk vagy a sarki szupermarketból kell egy vaj vagy liszt a karácsonyi sűtéshez.

A Terno/Jednota szupermarket az Ádám és Éva előestéjén azaz vasárnap meghosszabbította a nyitvatartást egészem éjfélig mivel nagy valószínűséggel azt hitték hogy ezzel többen fognak menni oda vásárolni. A valóság meg az volt hogy az űzletben csak pár vásárló várkált oda-vissza a kocsival és csak pár lényegtelen dolgot vettek (sör, alkohol, cigi, elfelejtett dolgok, kis élelmiszer termékek)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük