Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Majálisi programok Érsekújvárban

Város álltal szervezett eddig mindig a főtéren volt megrendezve ingyenes eseményként, de most újítás képp átették az amfifteátrumban ahol pár eurós belépőt is szednek a műsor megtekintéséért. Felnőtteknek-3 euró, diákoknak és nyugdíjasoknak-2 euró és a gyerekeknek pedig ingyenes 6 éves korig. A fellépő lista nem sikeredett olyan jóra mivel csak 2 ismertebb fellépő lesz és ebből is az egyik (Lagzi Lajcsi) már idejét múlt. A második ismert fellépő már a jobbak közé tartozó öregebbik Igor Kmeťo. További fellépők a két helyi minden fajta slágert játszó zenekar a Profil és a TR band. Ezek a zenekarok álltalában bálokon vagy táncmulatságokon lépnek fel.

Milí Novozámčania ,srdečne Vás všetkých pozývame v predvečer 1.mája na Amfiteáter v Nových Zámkoch !

Zveřejnil(a) Novovital Nové Zámky dne Čtvrtek 4. dubna 2019
Városi majális hivatalos plakátja

Irish Pubban is lesz Majális méghozzá diszkó formájában a legjobb mai slágerekkel és elektronikus zenével melyeket DJ Andee fog összemixelni. Belépő ára ismeretlen vagy nagy valószínűséggel ingyenes.

•DNES večer OTVORENÉ!• Dáme si ne'tradičný majáles kde najlepšie hudby namixuje DJ ANDEE 🔥UTOROK / 30.apríl / štart 21:00

Zveřejnil(a) Irish Castle Pub / official dne Úterý 30. dubna 2019
Irish Pub plakátja a mai napra (Majáles)

A W Club is szervez majálist Mayday Celebration néven amely lefordítva májusi ünneplést vagyis munkásünnep ünneplését jelenti. A buli természetesen ingyenes lesz és az érsekújvár legütősebb két DJ-je fog játszani DJ Mickey és Matthias Wolf mai slágereket elektronikus zenével keverve.

Chceš dnes večer osláviť prvý máj?U NÁS TO MÁŠ ZADARMO CELÚ NOC 🔥

Zveřejnil(a) W CLUB – Nové Zámky dne Úterý 30. dubna 2019
W Club május elsejei plakátja

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük