Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat

ÜNNEPEK: A karácsonyi ajándékvásárlási láz átköltözik az internetre és ott folytatódik a járvány miatt.

A kijárási korlátozás miatt a hét vége előtti napokban (csütörtök, péntek) megnőtt a vásárlási igény a karácsonyi ajándékok iránt. Ezért az ezelőtti évekhez képest az ajándékvásárlási láz fizikailag kicsit hamarabb tetőzött, mint szokott. A nagyobb városokban például Pozsonyban vagy Nyitrán megrohamozták az üzleteket még a lockdown előtt. Majdnem mindenki az elmaradt ajándékokat szerezte be. Érsekújvárban is a Tesco körül is több autó volt mint eddig, tudtuk meg az ismerősöktől. Főleg az elektronikai és nem élelmiszeres ajándékokat célozták meg.

A sima élelmiszerüzletes karácsonyi vásárlási láz csak jövő hét közepe felé tetőzhet. A járvány nem tett keresztbe a vásárlásoknak teljesen, mivel a karácsonyi ajándékokat web áruházakban is lerendelhetjük már. Viszont vannak olyan ajándékok is amit még így is megvehetünk az üzletben, például az édességeket, alkoholt vagy egyéb italokat vagy esetleg vitaminokat és egészség készítményeket a gyógyszertárakban.

Az elektronikát vagy ilyesmi dolgokat már most hétvégén vagy hétfőn meg kell rendelni hogy ünnepekre már kezedbe vehesd a csomagodat, néha viszont csak Karácsony és Szilveszter között érkezik meg a rendelés. Viszont már volt olyan példa is hogy csak januárban érkezett meg az ajándék valakinek. Az üzletek január 10-ig lesznek zárva az eddigi rendelet alapján.


Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük